Succes i Sydthy

D. 31. januar 2011

I weekenden d- 28. - 30. januar 2011 afholdt Sydthy Rideklub C-stævne i dressur og det med stor succes for Katrinelund. Fredag eftermiddag lagde Martin Klavsen, Katrinelunds faste rytter, ud med at ride sig til en flot 4. pladsm i La1 på Vestergaards Delight e. Midt Vest Ibi-Light (se hende under salgsheste). Parret red til 68,5 %.

Lørdag morgen startede med en La1 og her kunne Kjeldgårdens Robin e. De Noir indtage en flot 5. plads med sin rytter, Louise Kjeldager Sørensen. Parret red til 64,6 %. Klassen blev vundet af Marie Krabbe med Svalegårds Simone e. B. H. Soprano. Der red til 68,1 %.
Derefter startede La3 og her var De Noir sønnen Atnon med Line Sørensen i sadlen til start. Parret red til 68,3 % og blev dermed sikker vinder af klassen. Parret gentog succes i La5, hvor de indkasserede 71,3 % og igen suveræn vinder.

Søndag var Atnon og Line endnu engang til start denne gang i La4, som parret vandt med 69,7 %. I La6 måtte parret se sig placeret på 2. pladsen med 70,5 % - men en særdeles flot weekend for det succesfulde par.

Weekendens flotte resultater blev afsluttet af herren selv - De Noir med Lotte Skjærbæk i sadlen. Parret var til start i MB2, hvor de red til 72,1 % og var dermed suveræn vinder af klassen med 6 % ned til nærmeste modstander. Det var parrets første start sammen og det må siges at være en succes - så formen er afpudset til Herning om 1½ måned. Silje Bakken indtog i samme klasse både 3. og 4. pladsen med henholdsvis Wodka B (65,3 %) og Lacross (64,7 %).

Vi ønsker et stort tillykke til såvel heste, rytter og ejer med de flotte resultater i løbet af weekeden.